OM HUSET

INDRETNING


Huset byder på fem gode værelser. På 1. salen er der et stort soveværelse med indbygningsskab samt et mindre kontor eller ekstra værelse. 1. salen rummer også badeværelse. 


I stueetagen er der tre gode værelser. Alle med indbygningsskabe. 


Desuden er der naturligvis både bryggerset, orangeriet med havudsigt og den kæmpe hævede stue med køkkenalrum og rigeligt med plads til både den store familie og gæsterne samt naturligvis flot havudsigt. 


VARMEKILDER


Hele huset opvarmes af gulvvarme, der i 2021 er opgraderet med nye intelligent styring. 


Desuden er der en indbygget pejs i stuen (godkendt efter de nye regler), som giver en fantastisk stemning og varme på en råkold vinterdag, når man sidder med varm te og kigger ud over havet. 


Huset får i nov. 22 installeret en luft-til-vand-varmepumpe. Og huset er på grund af sin gennemgribende renovering energiklasse C, så omkostningen til varme forventes at være nede på 1.500 kr./mdr.  LUKSUS


Huset har en indendørs spa på badeværelset nedenunder. Og i haven står saunavognen med både omklædningsrum, indbyggede højtalere og naturligvis selve saunaen med udkig ud over vandet (og intet indkig!)


Det tager 5-10 min. at gå ned til Søvangs badebro og det er fantastisk at komme fra en kold dukkert i havet til varm spa og sauna.


UDELIV


Huset rummer terrasser og solkroge næsten overalt. Med sin sydvendte placering er der både morgensol ind i orangeriet og køkkenet og der er fuld middagssol i stue og på både terrassen mod vandet og den kæmpe tagterrase (der naturligvis er godkendt, men som lokalplanen forhindrer i nybyg). Og om aftenen er der sol på både den overdækkede terrasse mod haven og på tagterrassen, hvor man kan kigge ud over vandet, mens solen går ned. TEKNIK


Det kan være rart at kunne arbejde hjemmefra, at kunne streame film - måske samtidig med at ungerne også gør - og at kunne holde webmøder uden at det hakker. Huset får i efteråret 2022 installeret fiber (arbejdet er i gang), så der er mulighed for maksimal hastighed uden hik i forbindelsen.


I indkørslen er installeret lader til elbil. Den er på 22 kw, så den er fremtidssikret til også kommende behov. Der er bimåler, så man også kan få refusion for brug af el til opladning af elbil.